Nagy kihívás előtt áll Ganxsta Zolee

Vajon tudja Ganxsta Zolee, hogy hány gólt lőtt eddig Ronaldo? És azt, hogy mi az a dribli? Az ország fenegyerekével folytatódik a MOL EB Show június 17-én, és még nem késő csatlakozni a játékhoz!

A MOL EB Show első és második adásában Csuti vetette be magát, június 17-én este 8-tól pedig Ganxsta Zolee hevíti a hangulatot élőben a Comedy Central YouTube-csatornáján.

 

Csak most kapcsolsz? Semmi pánik! A kvízhez a regisztrációt követően bármelyik körben csatlakozhatsz, és ha szerencséd van, akár már egyetlen játékkal is nyerhetsz, mert minden kör végén sorsolunk! Érdemes viszont minél több alkalommal részt venni a buliban, hiszen így biztosabb a győzelem.

 

A körönként legjobban teljesítők 1 db DualSense™ kontrollert nyernek, a főnyeremény pedig 1 PlayStation 5 konzol! Persze a fordulók során is számos meglepetéssel készülnek a szervezők, így 10 x 5 db 5000 Ft-os utalvány, 10 x 1 db 3 havi PlayStation Plus előfizetés, valamint 1 db Ratchet & Clank digitális kód is gazdára talál majd. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy 1 db 50 000 Ft-os DRK-utalvánnyal is lehet majd gazdagabb az a játékos, aki a kvízben legalább egyszer részt vesz...

 

Tedd szabaddá magad június 17-én, és pipáld le Ganxsta Zolee-t! Találkozunk a Comedy Central YouTube-csatornáján 20:00 órakor!