Fény derült rá, milyen rémisztő helyen randizott Harsányi Levi

Ezúttal is odacsaptunk a lovak közé, hiszen a július 1-jei és 4-i MOL EB Show kvízét Mártha Dávid vezényelte, akihez Harsányi Levi, a műsorvezetők vérbeli betyárja csatlakozott!

 

Levinek volt ám mesélnivalója, hiszen mint kiderült, az idei EB alatt nemcsak Nyilasi Tiborral és Király Gáborral volt szerencséje találkozni, hanem még Luís Figóval is sikerült egy közös fotót elkattintania!

 

A különös sztoriknak ráadásul ezzel még közel sem volt vége! A következő adásban ugyanis már azt is megtudhattuk, milyen furcsa helyszínt választott randihelyszínnek egykor Harsányi Levi: a Farkasréti temetővel szemben található bárt, ami állítása szerint jóval kevésbé vérfagyasztó, mint azt elsőre hinnénk…

 

A játék szerencsére már korántsem telt ennyire hajmeresztő hangulatban, kivéve a pontszámlálást, hiszen a legjobb résztvevők fej fej mellett haladtak a ranglétrán. Végül Yekki és krisz.j végeztek az élen, így ők vihették haza a Samsung DualSense™ kontrollereket – és persze értékes DRK-utalványok is gazdára találtak a két műsor során.

 

Felcsigáztunk? Akkor csatlakozz hozzánk július 8-án, ahol Ganxsta Zolee legyeskedik majd a nyeremények körül! Ott tali!