Eszméletlen nyereményekkel vár az EB Show

A Football EB során akár két rendhagyó megmérettetésben is részt vehetsz, és a szuper élmények mellett értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb.

 

Az EB Show foci tematikájú kvízébe bármelyik fordulóban bekapcsolódhatsz, és pontszerzéssel juthatsz előrébb a ranglétrán. Nem tudod álmodból is felriasztva megmondani, hogyan néz ki az EB-kupa? Semmi gond! A játék azoknak szól, akik egyszerre szeretnék próbára tenni a tudásukat és fergetegesen szórakozni.

Az összesen 10 állomásból álló játékra ezen a felületen tudsz regisztrálni név, felhasználónév és e-mail cím megadásával, valamint a kihívások időpontjáról is itt fogsz értesülni.

Nem érsz rá mindegyik időpontban? Akár már egyetlen körrel is kiveheted a részed a több mint 1 millió forint értékű díjesőből! Érdemes viszont minél többször játszani, hogy növeld a nyerési esélyeid.

A kvízben olyan hírességek fogják osztani az észt, mint Yamina, Szabó András Csuti, Ganxsta Zolee és Harsányi Levente. Az aktuális kvízek Duelbox-linkjét az adások chat felületén érheted el, de fontos, hogy ugyanazzal a felhasználónévvel szállj ringbe a győzelemért, amivel regisztráltál, hogy biztosan célba érjenek nyereményeid!

A kvíz mellett FIFA-bajnokságunkba is beszállhatsz, amihez nincs szükséged másra, mint egy PS4re, egy Discord-profilra és egy adag elszántságra. Ha nincs még Discordod, segítünk: itt tudsz csatlakozni, hogy te is feltornázhasd magad a győztesek közé!

Ha megvan a kontroller és minden rendben a Discorddal (és a bátorságod is összeszedted), akkor a meccs megkezdéséig már csak az van hátra, hogy regisztrálj a bajnokságra. Ezt ezen a linken tudod megejteni szintén a neved, felhasználóneved és e-mail címed megadásával.

A bajnokság Online Friendly Seasons módban, BO3-as formátumban fog zajlani, a csavaros passzokról, a világraszóló gólokról és a legviccesebb helyzetekről pedig felvételt készítünk, amit később videóanyag formájában osztunk meg veletek a MOL felületein.

A párbajt Molnár Gabó felügyeli, aki amellett, hogy végigköveti az eseményeket és izgalmas infókkal látja el követőit Twitch-en, exkluzív mentori programmal is megajándékozza az első 4 helyen végző játékost.

Hogy megfejeljük mindezt, csúcstechnológiás eszközöket, értékes FUT pontokat és egyéb nyereményeket is tartogatunk a résztvevők számára!

Mire vársz még? Csatlakozz az EB Show-hoz, és szerezz magadnak hírnevet a legmenőbb tippekkel és gólokkal!