A Yamina family is a MOL EB Show-n feszít

Nem áll le a MOL EB Show, ahol ezúttal Yamina váltotta Csutit a június 24-i élő adásban. Az ország egyik legbelevalóbb lemezlovasáról már a műsor elején kiderült, hogy jobban szereti a Mortal Kombat-ot, mint a focit, ez viszont szerencsére cseppet sem akadályozta abban, hogy kitartóan kapura rúgjon a pontokért.

 

Bár Yamina hősiesen küzdött az előkelő helyezésért, végül Csidy vitte haza a DualSense kontrollert, aki több mint 60 ezer pontot gyűjtött össze az est folyamán! A játék végén pedig az is kiderült, a nickname alatt nem kizárt, hogy kedvenc DJ-nk családja rejtőzik, hiszen természetesen ők sem hagyták ki az EB-szezon legőrültebb megmérettetését...

 

A június 28-i adás ezek után egy kis warm-up bulival kezdődött, ahol Greg és Kaci Samsung-tematikájú kvízzel forrósította a hangulatot, mielőtt Yamina ismét bevetette volna csábítóan füstös hangját és szédítő tippjeit - amihez még egy mágikus titkárnős szemüveget is felkapott.

 

A szemüveg sajnos nem hozta meg a kívánt hatást, így végül MercilessG zsebelte be az este fődíját. De semmi baj, hiszen Yamina így is kitett magáért, mi pedig kiválóan szórakoztunk!

 

Tarts velünk a következő fordulóban is július 1-jén, ahol Harsányi Levi vár a nyereményekkel!